fredag 12 september 2014

Veckan som gått!

Hej!
Nu har vi haft alla utvecklingssamtal. Tack alla engagerade barn och föräldrar för givande samtal!
Idag fredag skickar vi med alla barnen en telefon- och maillista. Om det blir ändrade uppgifter i den så kontakta oss.

Beröm
Klass 4A får mycket beröm av de lärare som undervisar klassen! De är samarbetsvilliga, intresserade och visar hänsyn till varandra. Klassen är ju en ny grupp, och vi arbetar på mentorstimmarna med olika gruppstärkande övningar.


Läxor
Några av er har undrat om läxor. Vi har som ambition att klassens alla läxor ska finnas under fliken läxor här på klassbloggen.


Trygghet
Under veckan har vi pratat med barnen om likabehandlingsplanen med hjälp av elever från klass 6A. Vi har lyft begreppen empati, moral, demokrati och att vara lika mycket värda. Barnen har också fått diskutera platser inom skolans område där man kan känna sig otrygg. Det sista gör vi för att förbättra rastvärderiet.

Val
Under torsdagen fick eleverna på Midgård delta i det val som ordnades på paviljongen. Alla elever fick rösta på de partier som åk 6 representerade och berättade om.

Skolfotografering

Fotograferingen kommer att ske fredagen den 26 september på fm.

Slutligen...
...några bilder från dagens matematiklektion. Barnen övar sig i att beskriva, resonera och argumentera kring de geometriska figurerna som ingår i Tangrampusslet.

Trevlig helg!

Önskar Josefin och Gunnel









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkomna tillbaka efter sommarlovet 8A

Nedan kommer lite viktig information för er att ta del av samt lite datum som ni ska boka in: Skolstart måndag 20/8 9.00 i D09 (Ta med...