fredag 9 oktober 2015

Veckan som gått!

Nu har hösten kommit på allvar och i onsdags hade vi en härlig friluftsdag med hälsoföreläsning, djungelbrännboll och orientering. Alla var så duktiga :)

Eleverna känns förväntansfulla inför cafeförsäljningen på klädbytet på söndag, vi önskar er lycka till och hoppas det blir klirr i kassan.

Det har varit lite förvirring bland eleverna om skapandet av nya klasser inför åk 4 och åk 7, här  kommer ett förtydligande från ledningen.

Nedan får ni information från rektorn om kommande verksamhetsbesök.

Trevlig helg!
Jenny & Gunnel 

Verksamhetsbesök från Barn och ungdomsnämnden
Den 22/10 har vi ett verksamhetsbesök från Sollentuna kommun på Runbacka skolor. Vid besöket deltar barn- och ungdomsnämndens arbetsutskott, kontaktpolitiker för skolan/förskolan och tjänsteman. Verksamhetsbesöket äger rum mellan kl. 08.30 - 12.00 och syftet är att arbetsutskottet ska få en bild av vår verksamhet.
De kommer att samtala med personal, föräldrar, elever och ledningen under ca 40 minuter vardera och ställa frågor som:
Vad fungerar bra på enheten? Vad fungerar mindre bra på enheten? Andra saker som ni vill skicka med till barn och ungdomsnämnden.
När deltagarna träffar ledningen sist på dagordningen får vi också en återkoppling av det som sagts under förmiddagen.

Arbetsutskottet fäster stor vikt vid god föräldrarepresentation och jag ber därför er som har möjlighet att delta i ett sådant samtal att höra av er till mig senast fredag den 16/10. Vi vill gärna ha föräldrar som har barn och elever på Runbacka från förskola upp till år 9
Tiden för samtalet med arbetsutskottet är den  22/10 8.50-9.30 , lokal rektorsexpeditionen.

Med vänlig hälsning, Maria Nyström
Rektor & Förskolechef Runbacka skolor och Fenix







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkomna tillbaka efter sommarlovet 8A

Nedan kommer lite viktig information för er att ta del av samt lite datum som ni ska boka in: Skolstart måndag 20/8 9.00 i D09 (Ta med...