tisdag 24 januari 2017

Skolenkät

Eleverna har alla fått enkäter som ska hem till er, vårdnadshavare.
Enkäten levereras från Markör/CMA och ska lämna in senast den 17 februari. Alla enkäter är unika för det barnet som ni som vårdnadshavare svarar på, dvs har ni fler än ett barn, så är det viktigt att det är rätt enkät ni svarar på, som gäller just för det enskilda barnet.
Enkäten är viktig för oss då den ger oss en bild över de styrkor vi har och de områden vi behöver utveckla mer. Vi får ett mer tillförlitligt resultat ju högre svarsfrekvens vi har, därför kommer vi att försöka fråga er eller eleverna om de vet om ni svarat och påminna er om att svara. Vi håller tummarna för 100% svarsfrekvens i alla grupperna!
Enkäten är anonym och den går att svara på digital, information om det  finns på pappersenkäten. Den digitala enkäten finns även översatt på olika språk. Det går också bra att lämna enkäten i ett igenklistrat kuvert till mentorn eller direkt på expeditionen. Tala gärna om för er mentor att ni svarat.
Eleverna i åk 3 och 6,7 och 8 svara också på en enkät och den genomförs under lektionstid.


Tack på förhand för att du tar dig tid att tycka till så att vår verksamhet kan bli bättre.
Personalen på Runbacka skolor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkomna tillbaka efter sommarlovet 8A

Nedan kommer lite viktig information för er att ta del av samt lite datum som ni ska boka in: Skolstart måndag 20/8 9.00 i D09 (Ta med...