fredag 3 oktober 2014

Veckobrev v.40

Naturskolan - en lyckad dag
Veckans utflykt till Naturskolan blev mycket lyckad. Barnen fick utnyttja sin kreativa förmåga och 
bl a bygga upp en egen miniatyr av den "naturplätt" som de själva valt ut. Sedan grillades det korv ute i det fria. En lyckad dag! 

Onsdag 8/10
Nästa vecka är firar Runbackas 25-årsjubileum på onsdagen. Under eftermiddagen kommer vi att ha aktiviteter liknande de som traditionellt ordnas på Runandagen (puckrullning, chokladhjul, enarmad bandit mm). Vi börjar dagen 08.00 som vanligt och håller på till 14.40. Se ytterligare separat information nedan.

Fredag 10/10
Fredag 10/10 är det halv orienteringdag/avslutning för Skogsäventyret på förmiddagen. Klass 4a samlas 08.00 vid Runstenen för gemensam promenad till spåret (obs! Vi går 08.00). Eleverna behöver ha med sig kläder efter väder, mellanmål och en vattenflaska. Eleverna äter lunch som vanligt på skolan. Dagen slutar i vanlig tid dvs 13.55.


Övrigt
Klassen har gemensamt bestämt att vi ska delta i Aktion Julklappen som i år delar ut paket till behövande barn i Östeuropa. Mer information om detta kommer.

På klassmötet denna vecka har vi bl a pratat om vad det är som gör att man trivs i skolan. Vi fortsätter detta arbete nästa vecka.

Rektorsbrev

Trevlig hösthelg!
Gunnel och Josefin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkomna tillbaka efter sommarlovet 8A

Nedan kommer lite viktig information för er att ta del av samt lite datum som ni ska boka in: Skolstart måndag 20/8 9.00 i D09 (Ta med...